KATALÓGUS

AJÁNLATOK DOBOZ

0 termék van az ajánlatkérõ dobozban.
Megnézem!

Ügymenet.

A kiválasztott termékeket kétféleképpen lehet megrendelni:

1. Ön az on-line katalógusunkból kiválasztott termékre az árajánlatkérést küld. Az árajánlat kézhezvételét követően telefonon vagy e-mailben egyeztetünk időpontot személyes találkozásra.
Munkatársunk kimegy a megbeszélt helyszínre anyag- és színminta katalógusokkal, hogy Önnek lehetősége legyen a kiválasztott bútort (vagy más árut) „élőben” megtekinteni.
Ha Önnek nincs konkrét elképzelése az áru kategóriájáról vagy nincs ideje az önálló keresésre, mi segítünk a kiválasztásban is. A termék elemei és paraméterei (színek, kárpitok, stb.) egyeztetése után összeállítjuk a megrendelést.
Az előleg befizetésével a megrendelés elfogadottnak tekintendő, és azt továbbítjuk az érintett gyártóhoz.
A termék elkészültéről érkezett gyári értesítést Önnek továbbítjuk, ekkor a rendelés fennmaradó összege megfizetésre kerül. Írjon egy "Fennmaradó összeg befizetve" tárgyú e-mailt.
A teljes összeg kiegyenlítése után az áru 5-10 napon belül Magyarországra érkezik.
A kiszállításról részletes információt a szolgáltatás menüpont alatt talál.

2. Ha Ön Interneten keresztül szeretné intézni megrendelését, nem kell mást tennie, mint az árajánlat elfogadása után kitölteni a mellékelt megrendelőlapot, mely tartalmazza az Ön személyes adatait, a szállítási illetve számlázási címet, a megrendelt termékeket, és a termékekhez választott paramétereket (színek, kárpitok, stb.), majd azt aláírás után faxon vagy e-mailben továbbítani részünkre.

A megrendelés beérkezése után 24 órán belül Ön kap egy e-mailt, mely tartalmazza a megadott adatokat, a megrendelés összértékét, a fizetendő előleg és a fennmaradó összeg nagyságát, a kiválasztott termékeket és a termékekhez választott paramétereket (színek, kárpitok, stb.) A válasz alapján Ön leellenőrizheti, hogy minden rendben van-e, vagy valamit figyelmen kívül hagyott. Ha eltérést észlel, azonnal küldjön egy e-mailt a megrendeles@interiorworld.hu címre.
A megrendelést követő munkanapon elküldjük az előlegbekérőt e-mailen vagy faxon.
Az előleg beérkezésével a megrendelés elfogadottnak tekintendő, és azt továbbítjuk az érintett gyártóhoz.
A termék elkészültéről érkezett gyári értesítést Önnek továbbítjuk, ekkor a rendelés fennmaradó összege megfizetésre kerül. Írjon egy "Fennmaradó összeg befizetve" tárgyú e-mailt.
A teljes összeg kiegyenlítése után az áru 5-10 napon belül Magyarországra érkezik.
A kiszállításról részletes információt a szolgáltatások menüpont alatt talál.

 

Megrendelés módosítása.

Az előleg megfizetése után 24 órán belül minden következmény nélkül e-mailben módosíthatja rendelését. Az erről szóló értesítés szövegének tartalmaznia kell a megrendelés sorszámát, és a "megrendelés módosítása" kifejezést
A fenti idő után a gyártó által már elfogadott megrendelés módosítására nincs mód, vagy csak a gyár által megszabott esetleges külön térítés ellenében lehetséges.

 

Fizetés.

Az Interiorworld.hu áruházban megrendelt áruk ellenértéke kiegyenlíthető készpénzes fizetéssel, postai csekkel, illetve banki átutalás formájában. Kérjük, hogy az átutalásnál, illetve a csekk befizetésénél, minden esetben tüntesse fel a tőlünk kapott "Előlegszámla" sorszámát.
A megrendeléskor 50% előleget kérünk, a fennmaradó összeget a termék készre jelentésekor kell megfizetni.
Megrendelését csak az előleg beérkezése után tekintjük érvényesnek.

Szállítási határidő.

A termékek gyártási ideje termékcsoportonként és gyártónként változik. A várható készre jelentési idők, a megrendelés visszaigazolásában kerülnek feltüntetésre.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelt termék átfutási ideje, az előleg beérkezésétől számítandó!