KATALÓGUS

AJÁNLATOK DOBOZ

0 termék van az ajánlatkérõ dobozban.
Megnézem!

Cégünk az ingatlan berendezése területén teljes körű szolgáltatással várja ügyfeleit:

- katalógusok helyszínre szállítása, helyszíni felmérés;

Önöknek nem kell önállóan termékeket keresnie – szakemberünk a helyszínre szállítja a katalógusokat, anyag- és színmintákat, segít kiválasztani a szükséges termékeket, elvégzi a helyszíni felmérést.
Egyszeri kiszállás ügyfélhez katalógusokkal és mintákkal Budapest területén – 10 000,- HUF + Áfa (megrendelés esetén levonásra kerül a termék árából).

-
bútorozási terv készítése az Interiorworld.hu árukínálatának felhasználásával (a szolgáltatás ingyenes);

- komplett, ill. részleges egyéni belsőépítészeti terv készítése (ügyfeleink számára 10% kedvezmény a négyzetméterárból);

- helyiségek komplett, ill. részleges berendezése (bútor, világítás, kiegészítők, lakástextil) árukínálatunk felhasználásával (szolgáltatás ingyenes);

- egyedi bútorok tervezése, gyártása (az árak egyedileg kerülnek megállapításra);

- függönytervezés az Interiorworld.hu árukínálatának felhasználásával (szolgáltatás ingyenes);

- függönyvarrás (az árak egyedileg kerülnek megállapításra);

- kiszállítás;

A megrendelt termékeket cégünk házhozszállítással juttatja el a vevőhöz.
· 500.000 Ft-ot meg nem haladó megrendelés esetén, budapesti címre történő szállítás díját, a megrendelt termék mérete alapján határozzuk meg.
· 500.000 Ft-ot meghaladó megrendelés esetén a kiszállítás Budapest egész területén ingyenes
· Vidéki címre történő szállításkor 100 Ft + Áfa/km fuvardíjat számolunk. Számlázáskor az oda-vissza út kilométerösszegét számoljuk.
· 1.500.000 FT feletti rendelés esetén a szállítás az ország egész területén ingyenes.
Figyelem! Az áru szállítása lépcsőházig, ill. a ház kapujáig értendő! Ha az árut emeletre kell szállítani, további díjat számolunk fel a kiszállítási díjon felül.
A kiszállítás az előre egyeztetett időpontban történik. Ha a szállító nem találja Önt a megadott címen, egyeztethetnek egy új időpontot. Ebben az esetben a második szállítás díját akkor is ki kell fizetnie, ha az első szállítás kedvezmény címén ingyenes volt.
Amennyiben a szállítás a vevő szállítóeszközével történik, abban az esetben a teljesítés helye az eladó telephelye. Telephelyünkön történő átvétel előzetes időpont-egyeztetés alapján történik.
Telephelyünk címe, ahol az árut személyesen átveheti:
1162, Budapest Cserhida u. 17.

- bútorok helyszíni összeszerelése;

A bútorok összeállítását profi bútorszerelők végzik. A szerelés díja a megrendelés értékének 6-15%-a, és minden rendelés esetében egyedileg kerül megállapításra.
Amennyiben az Ön bútorát szakembereink szerelik össze, a bútor átvétele és a szerelés megkezdése közötti időszakban szigorúan tilos a csomagolás megbontása! A csomagokról nem szabad eltávolítani a címkéket, mivel azok fontos információkat tartalmazhatnak az összeállítást végző szakember számára.
Amennyiben az összeszerelést Ön vagy az Ön által választott szakember végzi, a csomagolás megbontása kizárólag munkatársunk jelenlétében történhet, aki előre egyeztetett időpontban a helyszínre megy. Az áru sérülésének kockázatát a csomagolás megbontásától a vevő viseli.
Figyelem! A jótállás csak abban az esetben érvényes, ha a csomagolás megbontása az Interiorworld képviselőjének jelenlétében történik!

- jótállás;

A nálunk vásárolt termékekre vonatkozó jótállási idő hossza termékcsoportonként változó.
A jótállás lényege, hogy a termék rendeltetéseszerinti használata esetén, minden a gyártási hibára visszavezethető meghibásodást a gyártó díjmentesen kijavít, vagy kijavíttat. Jótállás keretébe tartozik minden olyan meghibásodás, amelynek kiváltó oka a vásárlás előtt a termékben jelen volt.
A jótállási igényt az áru átadásától számított 45 napon belül írásban kell benyújtani.

A jótállás érvényesítésének feltételei:
- az exportcsomagolás megbontása az Interiorworld képviselőjének jelenlétében történt;
- a bútor összeszerelését és elhelyezését az arra feljogosított szakember végezte;
- a tárolás és használat feltételei megfelelnek a mellékelt használati utasításban foglaltaknak.